4 Niksiä, joilla saat asioita paremmin tehtyä ja olet onnellisempi

discpiline
Semmosta se on.

4 Niksiä, ole hyvä!

 1. Notifikaatiot pois. Häiriöiden karsiminen on olennaista. Karsimalla epäolennaisuuksia elämästäsi voit antaa panoksesi ja keskittymisesi sille mikä on oikeasti tärkeää sinulle. Et tarvitse puhelintasi piippaamaan ja keskeyttämään sinua joka toinen hetki, joten laita sovellusten asetuksista notifikaatiot pois päältä ja pidä kännykkäsi hiljaisella silloin kun työskentelet. Some kyllä odottaa, eikä siellä oikeasti edes tapahdu mitään elintärkeää. Ihmisille voi kyllä soittaa takaisin, harvoin heilläkään on mitään elintärkeää asiaa. Työ ensin, muut vasta sitten.

Työ ensin, muut vasta sitten.

 1. Älä seuraa uutisia

  Nykypäivänä iso osa uutisista on hirveää roskaa. Isoimmat tapahtumat kuulet joka tapauksessa lähipiiriltäsi. Hyvin harva uutinen on elintärkeä sinun elämäsi kannalta. Mieti tarvitseeko sinun tietää kuinka moni kuoli pihtiputaan autokolarissa viime viikolla ja miten paljon jätevesiä laskettiin luontoon Sumatralla. Suurin osa uutisista on negatiivista vellomista maailman ikävissä puolissa ja aiheuttaa vain pahaa oloa.On hyvin todennäköistä, että ellet ole tutkija tai aktiivinen sijoittaja, niin uutisten lukeminen ei ole työsi kannalta kovin relevanttia. Uutisten lukeminen on siis turhaa ajanhaaskaamista verrattuna siihen mitä voisit tehdä. Käytetty aika on aina jostain pois. Käytä aikasi mielummin vaikka kirjojen lukemiseen tai laatujournalismiin, kuten suomalaiseen Long Playhyn.

  Käytetty aika on aina jostain pois.

 2. Liiku aamulla
  Viimeisimmän tiedon mukaan liikkuminen tekee hyvää ihmiselle. Olemme olentoja, jotka saavat energiaa käyttämällä energiaa.Venyttele, tee lihaskuntoa, käy lenkillä. Liikkuminen aamulla antaa energiaa koko päiväksi ja herättää sinut toimimaan : )

  Liikuta kehoasi, se on ainoa keho joka sinulla on. Ja kun se menee rikki, niin sinulla ei enää ole mitään.

 3. Instant action – välitön toiminta

  Onko nyt aamu? Jos on, niin hus liikkumaan siitä! Onnistuvat ihmiset toteuttavat aikomuksensa välittömästi ja kun he lukevat jostakin hyödyllisestä niksistä, he soveltavat asiaa välittömästi omaan elämäänsä. Ei kysymyksiä, ei tekosyitä, ei turhaa nillitystä.Oletko onnistumiseen pyrkivä ihminen?Lopeta kaikki, ja toimi NYT. 🙂wp-1480073922733.gif

  Terveisin,
  Mikko J. Heikkinen

naama

2 kommenttia artikkeliin ”4 Niksiä, joilla saat asioita paremmin tehtyä ja olet onnellisempi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s